GYÖNGY KARKÖTŐ KÉSZÍTÉSE CHARMOKKAL

Mikor? 2017. november 21. kedd 18.00-19.30-ig

Hol? La Panne Café & Chocolate, 1117 Budapest, Váli u.2. (Az Allee bevásárló központ mögött)

Mit készítünk? Gyöngyből készítünk a képen látható egyedi, mutatós charm-okkal díszített karkötők közül kettőt. (apró eltérések lehetnek a képhez képest, az alkatrészek beszerzése miatt) A színválaszték kapcsán a workshop előtt egyeztetünk!

Kik jelentkezhetnek? A workshop-ra elsősorban 10-14 éves gyermekeket várunk (a kísérőikkel), akik szeretnék saját maguk elkészíteni szeretteik számára az ajándékot, de természetesen bárki jelentkezhet, aki kedvet érez hozzá. Semmilyen előzetes tudást és különösebb kézügyességet nem igényel, mindenben segítünk.

Költségek és jelentkezés: Az ékszerkészítő workshop díja: 7.000 Ft/fő, mely tartalmazza a 2 karkötő összes alapanyagát, az oktatást, a csomagolást, illetve a helyszín jóvoltából a résztvevőknek egy italt és pogácsát. Jelentkezni, érdeklődni e-mailben a perlahungary001@gmail.com e-mail címen lehetséges. A jelentkezés 50% előleg fizetése után véglegesül.

Minimum létszám:7 fő, maximum:10 fő

Elérhetőségek / kapcsolat / további információk:

La Panne Café & Chocolate, Kis Réka (telefon: 06 1 209-5445, weboldal: www.lapannecafe.hu facebook: La Panne Café instagram: lapanne_cafe_budapest)

Perla, Karnuts-Takács Zsuzsanna (Facebook: Perlahungary, e-mail: perlahungary001@gmail.com)