HASÍTOTT BŐR ÉKSZER SZETT

 

Mikor?

2017. november 18. szombat, 13.00-15.30-ig és 2017. november 22. szerda 18.00-20.30-ig

Hol?

La Panne Café & Chocolate, 1117 Budapest, Váli u.2. (Az Allee bevásárló központ mögött)

Mit készítünk?

Hasított bőrszálból készítjük el a képeken látható egyedi, mutatós ékszer szettek valamelyikét. Készítünk hosszú nyakláncot medállal, karkötőt, fülbevalót (kivéve a gyöngykarkötős szettnél) és kulcstartót/táskadíszt. (apró eltérések lehetnek a képekhez képest, az alkatrészek beszerzése miatt) A színválaszték kapcsán a jelentkezőkkel a workshop előtt egyeztetünk!

Ki jelentkezhet?

Bárki, aki kedvet érez, hogy saját maga készítse el valamely szerette számára az ajándékot, vagy csak szeretne kézműveskedni velünk egyet, jó hangulatban. Semmilyen előzetes tudást és különösebb kézügyességet nem igényel, mindenben segítünk.

Költségek és jelentkezés:

Az ékszerkészítő workshop díja: 7.000 Ft/fő, mely tartalmazza az ékszer szett összes alapanyagát, az oktatást, a csomagolást, illetve a helyszín jóvoltából egy kávét vagy teát és pogácsát. Jelentkezni, érdeklődni e-mailben a perlahungary001@gmail.com e-mail címen itt vagy facebook-on lehetséges. A jelentkezés 50% előleg fizetése után véglegesül.

Minimum létszám:7 fő, maximum:10 fő

Elérhetőségek / kapcsolat / további információk:

La Panne Café & Chocolate, Kis Réka (telefon: 06 1 209-5445, weboldal: www.lapannecafe.hu facebook:lapannecafe instagram: lapannecafe_kavezo_budapest)

Perla, Karnuts-Takács Zsuzsanna (Facebook: Perlahungary, e-mail: perlahungary001@gmail.com)