Az októberi Asztro-klub témája: Női minőségeink gyógyítása

Ha az új energiákkal együtt rezgünk, akkor nőként is sokat nyerünk. Már tudjuk, hogy a több ezer éves elnyomásból van kiút: egyre jobban élvezzük, hogy nőnek születtünk.

Az ókorban is velünk volt Héra, Zeusz felesége, aki a féltékenyen őrizte férjét- változó sikerrel… Vagy Hesztia, a családi tűzhely őrzője, ki a római korban már Veszta papnőként avatta be a férfiakat. Vagy Demeter, az anya személyisége, akinek gyönyörű lányát maga Hádész rabolta el…

A horoszkópunkban benne vannak ezek a női minőségek. A Hold és a Vénusz mellett érdemes megvizsgálni, melyik istennő lakozik bennünk erőteljesebben? Hogyan tudjuk magas szinten megélni a belső istennőket?

Egy rövid mitológiai utazásra hívlak, majd mesélek a különböző istennőkről.

A görög mitológiát tanulmányozva a női őstípusokat több csoportra lehet osztani. Az elsőbe a „szűz istennők” sorolhatók: Hesztia, Artemisz és Athéné. Ők a hétköznapokban önállóan is megállják a helyüket, párkapcsolat nélkül is egészek. Vannak „sebezhető” istennők: önbecsülésük kapcsolatfüggő. Héra, Demeter és Perszephoné összeomlik, amikor elhagyják őket.
Pallasz Athéné a független, önálló személyiség: bölcs tanácsaival még a férfiakat is segíti.

Ahhoz, hogy egy nő élete teljes legyen, minden istennőnek szerepet kell kapnia élete során. Persze életkortól, feladatainktól függ, hogy épp melyik minőség a hangsúlyos.

Az asztrológia tudománya végig segítőnk lesz. A hagyományos értelmezés szerint a Hold és a Vénusz jelöli a horoszkópban a nő két fontos szerepét. A Hold az anyaságról szól, az ösztönös lelki szükségleteinkről, míg a Vénusz a szerelem, szépség istennője. Csupán két bolygó szól a nőről, aki hajdanán kerek egész volt!!! Mivel a patriarchális istenek világában szét kellett darabolni, ezért nemcsak hatalmától fosztották meg, de teremtőerejétől is.

A karmikus szemléletű horoszkópok rejtenek még több női minőséget, mint például a feleséget Héra (Júnó) képviseli, Demeter (Ceres) a gondoskodást, míg Hestia (Vesta) a beavató főpapnői részünk.

Aki kedvet kapott, azt sok szeretettel várom/várjuk az október 26-i Asztro-klub foglalkozásán.

Ahogy szoktuk, személyes tanácsadásra is lesz lehetőség: a születési horoszkópod alapján nézünk rá a női minőségeidre.

Részvételi díj: 2.400 Ft.-/fő

Jelentkezni lehet: itt, a facebook-on, vagy e-mail-ben: felkaitimea@gmail.com

Köszönjük szépen, ha eljössz!