“A gyerekek, korosztálytól függetlenül, szeretik a mesét. A mese olyan nekik, mint nekünk a meditáció.” – Felkai Tímea

A gyerekek dolga az aktív játék, a világ megismerése, új dolgok kipróbálása, de pihenésre, regenerációra is éppannyira szükségük van a kiegyensúlyozottsághoz, egészséghez. Egyre nagyobb az érdeklődés az iránt, hogy a gyermekek is használhassák a meditációs technikákat, amely segít nekik pihenni, stresszmentessé válni, és megtanulhatják általa, hogyan csatlakozhatnak a nyugalmuk belső forrásához.

2017. október 11-én Szerdán reggel 10:30-tól várunk Titeket szeretettel a mesemeditáció programunkra.

Felkai Tímea szavaival a Mesemeditációról:

“Amikor ezt összekapcsoljuk a dobbal, a mesélést szinte szárnyakat kap gyermek, felnőtt. Az ötlet akkor erősödött meg bennem amikor az augusztusi Asztro-klubban történt dobolás alkalmával az egyik apró gyermek békésen kezdett elszuszózni a dob hangjára. Békét, nyugalmat hoz a dob hangja.

Az utóbbi évek személyes és szakmai tapasztalatai rávilágítottak arra, hogy a régi nevelési módszerek csődöt mondtak. Úgy érzem, minél több fórumra van szükség, ahol a szereteten alapuló nevelés van a középpontban. Ahol szülő és gyermek egyenrangú szereplői a folyamatnak

Noémivel csodásan egymásra találtunk. mikor kiderült, hogy hasonló terveket szövögetünk. 🙂 Közös szenvedélyünk a gyermekek és családok segítése. Így született a Mesemeditáció ötlete. Ezeken a találkozókon mindketten önmagunkat adjuk. Ő a meditációhoz, gyógyító energiákhoz ért, én pedig az asztrológiához.

A születési dátum alapján felállított horoszkóp egy térkép önmagunkhoz.
A gyermekek horoszkópját vizsgálva arra is választ kaphatunk: miként lehet egyengetni az útját, hogy igazán önmaga legyen?
Ha ismerjük gyermekünk horoszkópját, az egy nevelési útmutató is. A megértésben pedig benne van az elfogadás.

Miközben Noémi a gyerkőcöknek mesél, a gyerekek színezhetnek, rajzolhatnak, a dobszóra akár meg is pihenhetnek.
Hozzám pedig asztrológiai tanácsokért lehet fordulni: akár a szülőként, akár a gyermekkel kapcsolatban.

Sok szeretettel várunk édesanyákat, édesapákat gyermekükkel, vagy akár nagyszülőket is az unokával. 🙂 ”

Részvételi díj: 2.400 Ft.-/ alkalom

Jelentkezni lehet: felkaitimea@gmail.com vagy itt