Tartja: Felkai Tímea Karmaasztrológus

Az önismeret egy nagy kaland. 

Az asztrológia pedig ősi tudomány, beható ismeretével magyarázatot kapunk a tetteink hátterében húzódó viselkedési minták okairól, áttekinthetőbbé válik múlt és jövő.

Így, a kettőt összekapcsolva, lehetőséged van egy különleges kalandban részt venni.

Önismeret, mert a születési horoszkópod ott lesz a kezdetektől a kurzus végéig. Egyre mélyebb, és mélyebb rétegek tárulnak fel a személyiségedből. Megérted és elfogadod Magad. Ez pedig azt a csodát vonja maga után, hogy másokat is jobban meg fogsz érteni.

Karmaasztrológusként abban hiszek, hogy a lélek örök körforgásban van. Így találkozásaink során el se tudjuk kerülni ezt a szemléletet. Boldogan avatlak be hivatásom rejtelmeibe.

Egy rövid áttekintés, hogy miről is lesz szó:

– Bevezetés az asztrológia tudományába.

-Elemek: az öt őselem-tűz, föld, levegő és víz. Az elemek egymással keveredve jelennek meg egy-egy képletben, attól függően, hogy milyen módon van rá szükségünk ebben a földi életben. Az 5. elem a szerelem-minden ezt kell, hogy szolgálja.

-Az egyes asztrológiai jegyek: A Kostól a Halak jegyéig. Miként viselkednek az egyes jegyek Napjegyként, aszcendensként, illetve Hold jegyként?

-Égi testvéreink, a bolygók. A bolygók energia-szimbólumok, amellyel találkozva az egyén dönti el, hogy mire használja. Önző célokra felhasználva negatív rezgéseket bocsátunk ki, míg másokat segítve a jót szolgáljuk.

Hiszek a csoportenergia erejében, de maximum 4 fővel tervezem ezeket a találkozókat. Így tudom igazán támogatni azt az utat, amelyet most be fogsz járni. Kiindulópontunk a saját születési horoszkópod lesz: ezért ez a fajta tanulás önismereti utazás is lesz.

10 x 2 órás foglalkozások lesznek, alkalmanként 5.000 Ft.- a részvételi díj. Ha egyben fizeted, 20 %-os kedvezményt kínálok fel Neked. Lehet hetente, vagy kéthetente, ez mindig az adott csoporttól függ.

A 11. alkalom pedig az én ajándékom: a születési horoszkópod karmikus elemzését fogom Neked elmesélni.

-Szükséges asztrológiai előképzettség, amellyel rendelkezned kell? -Nem, erre nincs szükség.

Tartja: Felkai Tímea Karmaasztrológus

Jelentkezés:

telefonszámom: 06-30/483-1594

e-mail címen: felkaitimea@gmail.com

Időpontok:

2017. szeptember 18.  2017. szeptember 25.
2017. október 2.  2017. október 9.   2017. október 16.  2017. október 23. 2017. október 30.
2017. november 6.  2017. november 13.  2017. november 20.   2017. november 27.