Sikerrel való tekintettel, felkértük Felkai Tímea karmaasztrológust, hogy tartson nálunk ismét egy előadást, amelyben segít a szülőknek megérteni, segíteni gyermeküket az életben. Szóval, ha van gyerkőcötök és kíváncsiak vagytok, hogy milyen a gondolkodása, kommunikációja, érdeklődési köre, illetve hogyan alkalmazkodik az idegen környezethez (pl bölcsi, ovi vagy iskola kezdés esetén) és szeretnétek segíteni, megérteni a benne végbemenő folyamatokat, akkor jelentkezzetek “fogadóórára” 🙂 .

Időpont: 2017.08.31. 10:00-18:00 vagy 2017.09.05. 10:00-18:00

De jöjjenek Felkai Tímea szavai, az előadásával kapcsolatban:

“Azoknak a családoknak szeretnék segíteni, akiknél a gyerkőcök most készülnek bölcsibe, oviba vagy iskolába. Azokra is gondoltam, akik most váltanak iskolát.


Emlékszem saját gyermekem életéből is ,hogy milyen izgalmakkal jár ez az időszak. Minél kisebb egy gyerkőc, annál több odafigyelést, egyéni foglalkozást igényel.
Ne felejtsük el a bölcsibe vagy oviba készülő apróságot se: hatalmas lépés, hogy kilép az otthon melegéből, biztonságából. Vajon sokat fog sírni, vagy hamar beszokik az új közösségbe?
Ha most lesz elsős, hogyan fog majd tanulni? Mely tantárgyak fogják érdekelni? Miként segítheti a család a könnyebb beszoktatást, iskolakezdést?

Ezekre a kérdésekre könnyedén választ kaphatunk a gyermek születési horoszkópjából. (Meg persze ennél jóval többre is. )
Egy olyan akciót hirdetek meg nagy szeretettel, amelyben a szülőket, nagyszülőket szeretném segíteni.

Tudom,hogy ilyenkor rengeteg a kiadás,ezért ajánlatom igen kedvező. (Fontosnak tartom megjegyezni, hogy egy ilyen elemzés során hosszú évekre szóló tanácsokat “adok át” az egész családnak).

Témánk többek között a kicsi gondolkodása, kommunikációja, baráti viszonyai, érdeklődési köre. Mesélek arról, hogyan alkalmazkodik az idegen környezethez, miként segítheti a család ezt az egész folyamatot?

Mennyi időbe telik mindez? Mint egy tanítási óra: 45 perces (személyesen, skype-on vagy viberen)
Mennyi a díja, ha már olyan kedvező?
Mindössze 4.500 Ft.- ( Egy teljes gyermek horoszkópot 10.000 Ft-ért szoktam készíteni. ) EZ MOST 65 % -os KEDVEZMÉNYT JELENT.

A “fogadó órák” :

2017. 08. 31-én : 10:00-től 18:00 óráig- minden egész órában kezdünk.
2017.09. 05-én : 10:00-18:00- minden egész órában kezdünk.

Kérem, hogy írjanak nekem a következő elérhetőségem valamelyikére, hogy megtaláljuk a legjobb időpontot. Köszönöm szépen!

e-mailt: felkaitimea@gmail.com címre,
vagy a facebook-on is megtalálható vagyok: Felkai Timea, illetve az alábbi honlapon is elérhető vagyok: https://felkaitimea.wordpress.com “